etusivu | pentuesuunnitelmia | kasvattajia
UROKSET > soopeli | tricolour | blue merle

Tricolour

Uroksen tiedot


Scottail You Never Walk Alone

 
Käytettävissä jalostukseen
 

Perustiedot

Syntymäaika :18.6.2018
Tietokanta :KoiraNet
Väri :Tricolour
Silmät :cea-vapaa / cea-vapaa
Lonkat :B/A
Kyynärpäät :0/0
Näyttelyistä :SA
 

Lisätiedot

Sirius on keskikokoa hieman suurempi jenkkilinjainen uros. Se on tasapainoisesti kulmautunut ja liikkuu nopeasti ja ketterästi. Sillä on hyvän pituinen kaula, voimakkaat tan-merkit ja se kantaa häntänsä liikkeessä hyvin. Siriuksella on kaikki hampaat ja leikkaava purenta. Sirius on palkittu näyttelyissä useamman kerran SA:lla.

Luonteeltaan Sirius on energinen, toimelias, leikkisä ja aina iloinen. Se on erittäin avoin ja ihmis- ja koirasosiaalinen. Sirius suhtautuu elämään uteliaasti ja huolettomasti. Se on helppo reissukoira eikä stressaannu helposti. Siriuksella ei ole minkäänlaisia arkuuksia, se kulkee hyvin kaikilla lattiapinnoilla ja portaissa eikä pelkää ääniä. Siriuksen kanssa on treenattu tokoa, rally-tokoa ja tottista. Se palkkautuu hyvin sekä ruoalla että lelulla ja on taistelutahtoinen.

Terveiden lonkkien, kyynärien ja silmien lisäksi Siriuksen selkä on kuvattu kokonaisuudessaan terveeksi. Geneettisesti Sirius on cea:n osalta kantaja, dm-normaali sekä mdr1-kantaja. Sirius on ahne, sille kelpaa kaikki ruoka ja vatsa kestää hyvin mitä vain.

Siriuksen molemmat vanhemmat ovat luonteeltaan tasapainoisia ja hyvähermoisia, kivoja joka paikan koiria. Siriuksen isä on luonnetestattu pistein 131 laukausvarma ja sillä on koulutustunnukset BH, RTK2 sekä oikeus kisata tokon EVL-luokassa. Lisäksi Siriuksen isän kanssa on harrastettu paimennusta ja pk-hakua. Kaksi Siriuksen veljeä ovat terveeksi todettu niin silmiltään, lonkiltaan, kyynäriltään kuin selältäänkin. Niillä on seuraavia harrastustuloksia: BH, RTK3 ja TK1. Lisäksi niiden kanssa on harrastettu mm. paimennusta, pk-lajeja, vesipelastusta ja vetohiihtoa.
 

Yhteystiedot

Nimi :Amanda Mäkynen
Sijainti :Pori / Seinäjoki
Email :amanda.makynen@gmail.com
Puh :0405608396
 

Sukutaulu

GLENOAK ENLIGHTENEDGLENOAK BRIGHT LIGHTS'N PROMISESMC LEOD'S DARES TO DRESS DIFFERENTLY
MC LEOD'S A GIRL FOR SHERIFF K.
MILAS PINOT NOIR AT GLENOAKMAPLECREEK THE WINEMAKER
MILAS BACK IN BLUE
DISPIRITOS CHOICY DE ROSEWICANI DRAGONSBLOODWICANI NIGHTHAWK
MC LEOD'S ALL DRESSED FOR WICANI
WICANI SHAMELESS BEAUTYWICANI WALTZ OF THE NEW MOON
WICANI TIMELESS ELEGANCE

 
Seisotuskuva 11kk, © Noora Hirvonen. Naamakuva 1v 8kk, © Kiira Käyhkö.
  
Ylläpitäjä : Kaarina Pesonen downmoore {at} kotinet.com | Ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostilla.